Головне за ніч 26 березня

Читать на русском

Аваков готовий до громадського контролю у справі щодо вбивства Сашка Білого

Такий намір міністр внутрішніх справ озвучив через великий суспільний резонанс справи. Мова, за словами А. Авакова, йде про допущення  громадського спостерігача до матеріалів службового розслідування щодо перевірки правомірності застосування зброї працівниками спецпідрозділу міліції «Сокіл».

Крім того, у відомстві вирішили оприлюднити максимально докладну хронологію подій ночі вбивства Музичка.

Сам Аваков зазначив, що наразі надзвичайно актуальним є повернення порядку на вулиці міст України. «Сьогодні будь-яка людина, в руках якої знаходиться незареєстрована зброя, є злочинцем. Незалежно від кольору партійного прапора або проголошуваних гасел… Кожен злочинець повинен бути і буде роззброєний і притягнутий до відповідальності суворо за законом», - наголосив міністр.

Вчора повідомлялося, що «Правий сектор» вимагає звільнення Арсена Авакова .

У Яценюка призначили нового голову НТКУ

Генеральним директором Національної телекомпанії України призначено Зураба Аласанію. Відповідне рішення було прийнято вчора на засіданні уряду після зустрічі прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з Аласанією.

Кандидатуру останнього, як повідомляє урядовий портал, запропонували представники вітчизняної медіа-спільноти.

З. Аласанія є журналістом та засновником харківської інформагенції «МедіаПорт».

Як відомо, попереднього керівника НТКУ О. Пантелеймонова було звільнено зі скандалом після бійки зі «свободівцем» Ігорем Мірошниченком. Тоді дії нардепа засудили всі політики, навіть соратники.

Турчинов обіцяє збільшити фінансування Збройних Сил

Керівникам Міністерства оборони і Генерального штабу був представлений у якості в.о. міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль.

Під час представлення в.о. Президента Турчинов пообіцяв збільшити видатки на армію.

Сам Коваль після призначення на посаду заявив, що "українські військовослужбовці з Криму повертатимуться в Україну з гордо піднятими прапорами, зі зброєю ".

Разом з тим, учора після 2-годинного опору росіяни захопили останній український корабель у Криму – тральщик «Черкаси».

А за повідомленням у «Фейсбуці» речника Міноборони в Криму В. Селезньова, в Перевальному ввечері з парку бойових машин на автомобільних тралах росіяни почали вивозити українські танки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: