З Криму не випускають сім'ї військових - Соболєв

Читать на русском

Самопроголошена влада Криму не дозволяє сім'ям українських військовослужбовців, які стали заручниками військового режиму Путіна,  залишити територію АРК.

Про це заявив в.о. голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв на брифінгу, повідомляє «Слово і Діло».

«Самопроголошена влада Криму дозволяє сім'ям українських військовослужбовців залишити територію тільки в разі нотаріально оформлених дозволів як при виїзді за кордон, або дозволяють  виїжджати тільки в повному складі», - заявив Соболєв.

«Настав час, коли треба називати і зрадників, які є серед військовослужбовців, які не залишились вірними українській присязі, які здали в тому числі і корабель, який міг врятувати ситуацію на Донузлаві. Але це запитання до Генеральної прокуратури України», - зазначив Соболєв.

Соболєв закликав припинити спекуляції стосовно так званих «невідданих наказів». «Всі накази було віддано вчасно, і це підтверджують ті герої, які до останнього часу тримали свої частини і продовжують тримати їх досі», - підкреслив Соболєв.

Міністр оборони Ігор Тенюх заявляв, що найближчим часом із Криму будуть виведені військові частини.

Також екс-міністр оборони Анатолій Гриценко заявляв, що в Криму лишилося військової техніки на 20 мільярдів доларів, оскільки її звідти ніхто не вивіз.

В системі «Слово і Діло» зафіксовано 15 обіцянок Соболєва. Всього він виконав одну обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: