Булатов просить поради: що робити з «Авангардом»?

Читать на русском

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов просить громадськість допомогти вирішити долю спорткомплексу «Авангард» у Києві, який тепер у держвласності. Про це він написав у «Фейсбуку», повідомляє «Слово і Діло».

«Спорткомплекс «Авангард» тепер у держвласності. Це підтверджено рішенням суду. Переконливо прошу вас у коментарях написати пропозиції щодо подальшої долі об'єкта. Готовий призначити зустріч з представниками громадськості для обговорення цього питання. Ключовий момент - ми разом буде генерувати і приймати рішення. Ми можемо знайти одного інвестора, відновити комплекс силами громадськості, як варіант - спонсори шкіл та федерацій відповідають за свою ділянку в спорткомплексі «Авангард», або прийняти той варіант, який влаштує як школи, які там працюють, так і людей, які там займаються», - написав міністр.

Булатов також зазначив, що буде особисто нести відповідальність за прийняте в підсумку рішення, але генерація ідей та їх реалізація буде проводитися за участі громадськості.

Нагадаємо, раніше Булатов заявив, що в державному бюджеті немає додаткових коштів на реконструкцію «Авангарду», оскільки справа про нецільове використання виділених державою 27 мільйонів гривень не доведено до кінця.

З обіцянками нового міністра можна ознайомитися в рейтингу відповідальності системи «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: