В Донецьку більше нікого не вб'ють - Тарута

Читать на русском

Голова облдержадміністрації Донецької області Сергій Тарута пообіцяв, що на головній площі Донецька більше ніхто не загине. Про це він заявив на зустрічі зі студентами Донецького національного медичного університету, повідомляє кореспондент «Слово і Діло».

«Минулого тижня в Донецьку сталася трагедія. На мітингу загинула людина. На площі Леніна ведуться сьогодні слідчі дії. Є звернення правоохоронних органів, і тому її через день або два закриють для масових заходів», - сказав Тарута.

Він також підкреслив, що події, які відбуваються останнім часом на вулицях і площах Донбасу, не відображають думки всіх мирних мешканців регіону. А діалог з агресивно налаштованими людьми можна вести виключно згідно з буквою закону, вважає голова Донецької облдержадміністрації.

«На жаль, у народу багато розчарувань, люди дезорієнтовані, втрачено почуття своєї землі, мови, оточення. Це дозволяє «гастролерам» провокувати ситуацію», - сказав Тарута.

Нагадаємо, що на минулому тижні Тарута пообіцяв покарати винних у кривавих зіткненнях на акціях протесту в Донецьку.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 9 обіцянок голови Донецької облдержадміністрації. Які з них йому вдалося виконати, читайте в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: