Луценко підтримає кандидата у президенти за однієї умови

Читать на русском

Юрій Луценко підтримає на президентських виборах у травні того кандидата, в якого з’явиться чіткий план реформ у країні.

Про це заявив лідер руху «Третя українська республіка» Юрій Луценко на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі, повідомляє кореспондент «Слова і Діла».

При цьому Луценко заявив, що для нього важливо не декларування пакету реформ, а конкретні та чіткі вказівки та терміни проведення цих реформ. «Важливо не що буде реформуватися, а як; не взагалі, а коли саме», - уточнив він.

Луценко перерахував реальних кандидатів від демократичних сил. «Це Порошенко, Тимошенко, Кличко і Тягнибок. Я не агітую ні за кого з них. Лише з тієї причини, що жоден з них ще не презентував плану реформ», - заявив він.

Він додав, що якщо буде запропоновано кілька планів реформ у різних кандидатів, тоді будуть реальні вибори, і Луценко підтримає того кандидата, план якого йому найбільше сподобається. «Як тільки такий план з’явиться, я докладу зусиль, щоб допомогти цьому кандидату. Я буду частиною агітаційного механізму того плану, який буде найкращим», - заявив Луценко.

Раніше Луценко заявляв про те, що підтримає демократичних кандидатів у президенти на президентських виборах.

Також він обіцяв не брати участі в президентських виборах.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 20 обіцянок Луценка. Скільки з них він уже встиг виконати, дивіться в нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: