Контролювати нову владу повинна громадськість - Сенченко

Читать на русском

В.о. заступника голови Адміністрації Президента України, Андрій Сенченко вважає, що екстремісти не є союзниками нової української влади, а за всіма новими призначеннями необхідний контроль громадськості. Про це він заявив у ефірі телеканалу ICTV.

«Серед екстремістів немає союзників нинішньої влади, і про це чітко сказав виконувач обов'язки президента. Усі, хто не можуть і не хочуть жити за законом, будуть за законом відповідати», - сказав він.

Сенченко зазначив, що зараз українці особливо ретельно повинні стежити за призначеннями в найбільш корумпованих сферах, де влада стикається з мільйонами людей, наприклад, в енергетиці та газопостачанні. «Завершується формування корпусу голів обладміністрацій, їх заступників, іде процес появи нових людей у районних адміністраціях, і це все має перебувати під жорстким контролем суспільства", - переконаний він.

Нагадаємо, що Сенченко був призначений тимчасово в.о. заступника голови Адміністрації Президента 11 березня. Одразу після свого призначення він заявив, що проблема сепаратизму в Криму вирішуватиметься мирним шляхом після «референдуму».

За даними системи «Слово і Діло» Андрій Сенченко виконав менше чверті своїх обіцянок. Що саме обіцяв політик, можна дізнатися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: