Нацгвардія вже охороняє газотранспортну систему – Леонов

Читать на русском

«Свободівець» Едуард Леонов повідомив, що представники Національної гвардії почали охорону української газотранспортної системи.

Про це він сказав в кулуарах парламенту в ефірі телеканалу «Рада», передає «Слово і діло».

«Національна гвардія вже зараз разом з прикордонними військами, разом з іншими представниками Збройних Сил України взяла під контроль газотранспортну систему», - зазначив нардеп.

На його думку, для президента РФ Володимира Путіна надзвичайно важливий економічний аспект протистояння з Україною, тому ГТС взяли під охорону.

«Для Путіна економіка – найважливіше, бо це не тільки кривавий диктатор, це ще й в першу чергу найбагатша людина в світі, людина, яка намагається за рахунок України збільшити свої статки»,  - заявив член ВО «Свобода».

Нагадаємо, 13 березня Верховна Рада ухвалила закон про формування Національної гвардії України -  її чисельність становитиме 60 тисяч осіб.

Раніше сформувати Нацгвардію обіцяли в.о. Президента Олександр Турчинов і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

При цьому Аваков також дав обіцянку, що до 1 квітня Національна гвардія нараховуватиме 10-15 тис. військовослужбовців, а секретар РНБО Андрій Парубій раніше заявляв, що в Нацгвардію вступлять до 20 тис. осіб.

Наразі проектом «Слово і діло» зафіксовано одну обіцянку Едуарда Леонова, чи виконав він її – можна дізнатися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: