Вночі «самооборонці» з гранатометами атакували ще два підрозділи в АРК

Читать на русском

Російські військові вночі розпочали блокування прикордонної застави «Масандра» та відділу прикордонної служби «Євпаторія».

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Російські військові продовжують здійснювати захоплення і блокування прикордонних підрозділів у АР Крим. Цієї ночі відбувся напад ще на 2 прикордонні об’єкти», - зазначається у повідомленні.

Так, близько першої години ночі біля мобільної прикордонної застави «Масандра» з’явилися кілька десятків невідомих осіб у військовій формі з автоматичною зброєю та гранатометами, які оточили підрозділ та заблокували виїзд з нього «КамАЗом». Нападники озвучили пропозицію здатися, на яку українські прикордонники відповіли відмовою.

Крім того, о третій годині ночі до підрозділу прикордонної служби «Євпаторія» прибуло 8 автомобілів з 50 озброєними людьми у військовій формі. Під’їзд до території підрозділу, як і в попередньому випадку, був заблокований «КамАЗом». Кілька автомобілів з нападниками заїхали на територію частини, але прикордонники не допустили їх до кімнати зберігання зброї та не здали систему управління ділянкою кордону.

Як відомо, російські військові в Криму зазвичай представляються як члени «самооборони Криму».

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України в Криму уже протягом кількох днів відбиває і стримує напади російських військовослужбовців на свої підрозділи.

3 березня Державна прикордонна служба повідомила про посилення прикордонного контролю та вжиття заходів для недопущення в'їзду в Україну з території РФ організованих груп та осіб, які можуть брати участь у заходах з дестабілізації ситуації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: