Тарута заявляє про саботаж з боку силовиків

Читать на русском

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута, який раніше обіцяв скасувати всі нелегітимні рішення Донецької облради, звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з проханням сприяти прийняттю швидких кадрових рішень щодо керівників силових структур області, які демонструють саботаж у виконанні наказів.

«Все нормально. Все на місці. Одне прохання, яке мені дуже важливе для роботи. Це швидка реакція на всі кадрові призначення, тому що є певний саботаж з боку силових служб, тому нам необхідна допомога», - заявив Тарута, якого цитує прес-служба облдержадміністрації.

При цьому він констатував, що в цілому ситуація в Донецькій області контрольована.

Як відомо, наразі в Донецьку відбуваються сепаратистські мітинги на підтримку Росії, в результаті яких було проголошено «народного губернатора» Павла Губарєва.

Нагадаємо, що 2 березня олігархів Ігоря Коломойського та Сергія Таруту було призначено, відповідно, головами Дніпропетровської та Донецької обласних державних адміністрацій. Раніше повідомлялося, що Коломойський і Тарута можуть отримати посади губернаторів, щоб застосовувати весь свій вплив для припинення сепаратистських тенденцій в регіонах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: