Херсонський губернатор не перекриватиме Криму воду

Читать на русском

Уряд виконує свої зобов’язання перед Кримською Автономією - за останні два дні було перераховано 60 млн. грн для покриття соціальних та інших видатків жителям Криму.

Про це заявив на зустрічі з головою Херсонської ОДА Юрієм Одарченком прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба КМУ.

За словами Одарченка, особлива увага наразі приділяється об’єктам, які забезпечують життєдіяльність Криму, зокрема, Північнокримському каналу. «Не дивлячись на події в державі, ми продовжимо забезпечувати АР Крим водою», - наголосив голова облдержадміністрації.

Крім того, голова облдержадміністрації Юрій Одарченко доповів, що в області ситуація стабільна та контролюється представниками Збройних Сил України.

Нагадаємо, військові РФ постійно намагаються захопити частини ЗСУ та інші важливі об’єкти в Криму. Так, наприклад, російські військові спробували захопити український корабель.

Сьогодні Яценюк запевнив, що Кабмін буде додатково фінансувати забезпечення і виплати для військовослужбовців Збройних Сил України.

Раніше Яценюк заявляв, що Росія і сепаратисти відповідатимуть в судах за ситуацію в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: