Аваков розповів про перші кроки на посаді в. о. міністра МВС

Читать на русском

Спецпідрозділ «Беркут» розформовано, натомість буде сформовано нову структуру з контролю громадського порядку, повністю відмінну від попередньої за своєю філософією, формою, структурою і завданнями.

Про це заявив в. о. міністра МВС України Арсен Аваков.

За словами Авакова, в МВС буде проведена атестація всього силового складу. Ті, хто не брав участі в протиправних діях проти мітингувальників – будуть і далі працювати в силових органах. Ті, хто брав участь – будуть покарані.

Натомість, буде створена нова структура за контролем громадського порядку і МВС проведе окрему презентацію цього спецпідрозділу для ЗМІ, повідомив Аваков.

Також він підтвердив факт зникнення у невідомому напрямку деяких працівників «Беркуту».

Аваков заявив, що загалом за перші три дні його діяльності на новій посаді було звільнено приблизно 2\3 керівного складу МВС.

Також на брифінгу був представлений новий заступник міністра внутрішніх справ Микола Величкович. Він заявив, що усі учасники Самооборони Майдану знімуть маски і позбудуться зброї.

Нагадаємо, що Віктор Янукович та ряд інших посадових осіб оголошені в розшук після сутичок, в яких загинуло понад 80 мітингувальників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: