Представники Майдану очолять декілька міністерств

Читать на русском

У новий Кабінет Міністр увійде кілька громадських діячів, які були активістами Євромайдану.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від «УДАРу» Валерій Пацкан.

«Було прийняте рішення, що до уряду увійдуть представники громадськості. Вони очолять декілька міністерств, - заявив депутат. – По-друге, «УДАР» запропонував, щоб при кожному міністерстві була сформована громадська рада, а її голова став заступником міністра. Це забезпечить відкриту і прозору діяльність міністерства і забезпечить правові засади їх роботи», - зазначив Пацкан.

Валерій Пацкан зауважив, що урядовець має бути гарним менеджером. «Можливо ти не будеш фахівцем в тій чи іншій галузі, але ти повинен бути чесним, порядним і зуміти організувати навколо себе команду професіоналів», - підкреслив Пацкан.

За словами Пацкана, сьогодні о 17:00 буде проведено ще одне засідання, а о 19:00 зі сцени Майдану буде презентовано членів нового уряду», - розповів «ударівець».

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляла, що кваліфікованим у певних галузях громадянам, які брали активну участь в протестах, потрібно надати посади в уряді.

Також лідер партії УДАР Віталій Кличко вважає, що представники нинішнього Кабінету Міністрів не заслуговують на місця в новому уряді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: