У неспокійному Криму голова ВР відповідальніший за голову Радміну

Читать на русском

Рейтинг відповідальності голови Верховної Ради Криму Володимира Константинова значно вищий, ніж відповідний показник голови Ради Міністрів Криму Анатолія Могильова - 31% і 18% відповідно, повідомляє «Слово і діло».

Проектом «Слово і діло» зафіксовані 13 обіцянок Константинова, озвучених ним на посаді голови ВР Криму - 4 з цих обіцянок були виконані, ще 5 провалені, а 4 знаходяться в процесі виконання.

Водночас Могильов на посаді голови Радміну АРК роздав 71 обіцянку, з яких йому вдалося виконати лише 13. 10 його заяв реалізовані не були, а більшість - 48 - станом на сьогоднішній день знаходяться в процесі реалізації.

Рейтинг відповідальності Константинова і Могильова розрахований проектом «Слово і діло» як співвідношення виконаних обіцянок на нині займаній посаді до загальної кількості обіцянок, даних на цій посаді.

З усіма обіцянками Константинова і Могильова можна ознайомитися, пройшовши за гіперпосиланнями.

Як повідомлялося раніше, голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов заявив, що чекає від Верховної Ради України призначення прем'єра, з яким будуть визначені шляхи подальшої взаємодії.

До цього він заявляв, що на півострові достатньо сил правопорядку, щоб контролювати ситуацію і не допустити проявів екстремізму і анархії.

Проект «Слово і діло» писав про активізацію в Криму сепаратистських настроїв.

Сьогодні в Сімферополі кримські татари здійснили спробу взяти будівлю Верховної Ради Криму штурмом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: