Кличко натякнув, що в новому Кабміні для нинішніх міністрів місць не буде

Читать на русском

Лідер партії УДАР Віталій Кличко вважає, що представники нинішнього Кабінету Міністрів не заслуговують на місця в новому уряді.

Як передає прес-служба партії УДАР, про це він сказав в кулуарах Верховної Ради, відповідаючи на питання журналіста.

«В уряд не повинні йти люди, які вже там працювали і мали можливість реалізувати реформи. Вони цього не зробили, не виправдали довіри», - зазначив політик.

Крім того, Кличко висловив думку, що громадяни мають право позбавити влади будь-якого чиновника, який не виправдовує їх довіри.

«Кожна людина, яка прийде до влади, повинна розуміти, якщо реформ не буде, якщо вона не ставитиме інтереси людей понад усе, люди можуть вийти і винести її з кабінету, незалежно від того, яке крісло вона обіймає в цій державі», - наголосив лідер УДАРу.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада призначила керівників силових структур - народного депутата фракції УДАР Валентина Наливайченка призначено уповноваженим з контролю над діяльністю СБУ, генерала-полковника Володимира Заману обрано уповноваженим ВР з питань діяльності Міноборони, а «свободівець» Олег Махніцький став уповноваженим з контролю за діяльністю ГПУ.

Також Рада призначила в. о. міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

В свою чергу голова Верховної Ради Володимир Рибак, а також його заступник, перший віце-спікер Ігор Калетник подали у відставку – новим спікером став представник «Батьківщини» Олександр Турчинов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: