Тимошенко хоче, щоб в уряді були учасники Майдану

Читать на русском

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, яка 22 лютого була звільнена з ув’язнення, вважає, що кваліфікованим у певних галузях громадянам, які брали активну участь в протестах, потрібно надати посади у виконавчій владі, і, зокрема, уряді.

«Партія «Батьківщина» і я особисто будемо наполягати на тому, щоб всі герої Майдану знайшли своє місце у виконавчій владі. На цю хвилину я озвучила свої пропозиції. Але, оскільки представники Майдану поки не дали своєї згоди, не хочу називати їхні прізвища. Мова йде про людей, які з перших днів стали на захист країни і вклад яких у перемогу є беззаперечним і очевидним. Це авторитетні лідери Майдану, яких знає і підтримає вся країна», - цитує слова Тимошенко її офіційний сайт.

Екс-прем’єр обґрунтовує свою пропозицію тим, що в революції брала участь найінтелектуальніша частина суспільства, тому представники Майдану достойні посад в уряді.

Нагадаємо, 23 лютого лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що представники нинішнього Кабінету Міністрів не заслуговують на місця в новому уряді.

В той же день студенти, які зайняли Міністерство освіти, визначили власних кандидатів на посаду міністра освіти.

22 лютого Верховна Рада призначила керівників силових структур.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: