Майдан запропонував МВС обмін полоненими

Читать на русском

Штаб національного спротиву офіційно заявляє, що всі офіцери та рядові Внутрішніх військ МВС України, які раніше були затримані активістами, були передані представникам влади або відправлені додому до батьків.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центру.

У повідомленні йдеться, що у периметрі Майдану нема жодного затриманого силовика. Також активісти стверджують, що за час перебування на території Майдану силовикам, які були затримані, була гарантована повна безпека, надана вся необхідна медична допомога та харчування.

У свою чергу Штаб національного спротиву наполягає на негайному зустрічному звільненні всіх арештованих правоохоронними органами активістів Майдану.

Штаб заявив про можливість активних дій для звільнення затриманих. «В протилежному випадку Штаб залишає за собою право добиватися їх звільнення шляхом активних дій», - йдеться у повідомленні.

Серед затриманих силовиків могли бути ті, хто стріляє по мирних людях, адже раніше міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив про те, що міліція буде застосовувати зброю проти мітингувальників.

Станом на 6:00 21 лютого Міністерство охорони здоров’я повідомляє, що починаючи з 18 лютого в сутичках протестуючих з силовими структурами загинули 77 осіб.

Також сьогодні у Верховній Раді перебували автоматники. Пізніше з трибуни заявили, що автоматники виведені з Ради і депутати з'ясовуватимуть, хто їх туди привів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: