Голова КМДА Макеєнко неспроможний підписати хоча б одне розпорядження

Читать на русском

Голова КМДА Володимир Макеєнко, який уже понад два тижні перебуває на цій посаді, не підписав жодного розпорядження.

Про це заявив заступник голови фракції «УДАР» у Київраді VI скликання Андрій Странніков.

«Якщо подивитися на всі розпорядження КМДА, видані за період з 25 січня до сьогодні, то чомусь всі вони видаються за підписом Анатолія Голубченка, як виконуючого обов’язки голови КМДА. У цьому не складно переконатися, подивившись на сайт КМДА. Там ви не знайдете жодного розпорядження за підписом голови КМДА Макеєнка. А підписані Голубченком такі, як: «Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в місті Києві», «Про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами» та низка інших», - зазначив Андрій Странніков.

Володимир Макеєенко за призначенням Президента Януковича зайняв посаду голови міської адміністрації з 25 січня.

При чому, за словами Страннікова, Макеєнко проводить колегії КМДА, бере участь у «сесіях» Київради, робить гучні заяви про готовність відновити районні ради у столиці і про повернення 50% податку на доходи фізичних осіб до бюджету Києва, закликає людей проводити суботники на Хрещатику.

«Виникає логічне питання - хто насправді керує містом? Макеєнко чи Голубченко? Якщо Макеєнко, то чому розпорядження КМДА підписує Голубченко як в. о. голови? Якщо Голубченко, то тоді яка ціна заявам Макеєнка про відновлення районних рад та збільшення київського бюджету?» – відзначив депутат.

Володимир Макеєнко, голова КМДА, 29 січня 2014 року пообіцяв , що бюджет Києва в поточному році складе 14 млрд. грн.

Також він заявив, що в поточному році до його планів входить початок будівництва метро на Троєщину  або, як мінімум, проекту із запуску швидкісного трамваю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: