Підпали авто: сотні нарядів міліції знайшли одного грузина

Читать на русском

У МВС створено потужну оперативну групу, яка покликана викрити винних у підпалах автомобілів, стверджує міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

«Ті, хто підпалює автомобілі, робили це свідомо. Вони в суспільстві підвищували градус ненависті», - цитує Захарченка прес-служба МВС.

В цьому контексті міністр заперечив, що влада може мати якийсь стосунок до цих підпалів, заявивши, що вона у цьому не зацікавлена.

З його слів, наразі у столиці посилено патрулювання, створені мобільні групи: окрім тих працівників, які несуть службу у звичайному режимі, додано ще 203 оперативних наряди правоохоронців.

«Ми посилили патрулювання для того, щоб кияни відчували себе захищеними та у безпеці. Ми звертаємось і до громадських формувань співпрацювати з міліцією та надавати будь-яку інформацію», - підкреслив очільник МВС.

Як зазначив Захарченко, останнім часом масові підпали припинилися.

Раніше в МВС повідомляли, що в Києві працівниками міліції був затриманий громадянин Грузії, який начебто отримав «завдання» від людей в масках в Будинку профспілок спалювати визначені автомобілі.

Нагадаємо, Захарченко обіцяв, що міліція не буде переслідувати мітингувальників з вулиці Грушевського, якщо вони залишать небезпечну зону.

Також міністр запевнив, що силового розгону Майдану не буде.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: