В КМДА ощасливили «карткою киянина» пільговиків і переходять до всіх інших

Читать на русском

5 лютого заступник голови Київської міськдержадміністрації Руслан Крамаренко відзвітувався про виконання своєї обіцянки від 17 квітня 2013 року – «картку киянина» отримали усі бажаючі пільговики столиці.

«Ми можемо констатувати, що картку отримали усі пільговики столиці, адже зараз у системі зареєстровано 98% від усіх пільговиків у Києві. 2% – це ті, які не виявили бажання отримати картку, бо не користуються пільгами», - заявив Крамаренко, якого цитує прес-служба КМДА.

Він додав, що зараз «картку киянина» може отримати кожен зареєстрований в місті мешканець столиці, звернувшись до будь-якого відділення банку «Хрещатик».

Зі слів Крамаренка, карткою наразі можна користуватися як проїзним, оплачувати нею компослуги, інтернет, поповнювати рахунок мобільного, купувати квитки на транспорт.

З 30 січня за допомогою торгового додатка до «картки киянина» також можна здійснювати покупки окремих товарів в магазинах мережі «Фокстрот» зі знижкою 5%.

В свою чергу директор Департаменту соціальної політики міськдержадміністрації Тетяна Костюренко зазначила, що на «картку киянина» пільговикам зараховується адресна допомога від міста та інші соцвиплати, а на залишок коштів на рахунку нараховується 12,5% річних.

Варто зазначити, що сьогодні можна констатувати виконання ще двох обіцянок Руслана Крамаренка щодо вказаного проекту - 10 липня 2012 року він обіцяв, що після того, як картку отримають особи пільгових категорій, вона буде доступна всім мешканцям Києва.

28 листопада 2013 року Крамаренко запевнив, що до кінця поточного року картку киянина отримають ще 96 тис. осіб, а загальна кількість учасників програми складе 346 тис. осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: