Свободівця залякують смс-ками англійською мовою

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Свобода» Олександр Шевченко отримує на свою адресу погрози через смс та телефонні дзвінки.

Про це сьогодні, 5 лютого, повідомляє прес-служба партії «Свобода».

«Влада застосовує моральний терор. Вона залякує опозиційних депутатів, зокрема націоналістів, з думкою, що це перешкодить парламентарям працювати з народом і підтримувати українців у їхньому протесту проти режиму… На майданах української держави будуть тисячі, мільйони людей до того часу, доки влада не виконає вимог громади», – прокоментував ситуацію сам депутат.

Зокрема, зі слів Шевченка, йому надійшло повідомлення «Ви творите злочин проти держави. Відповідальність неминуча», а нещодавно його дружині по телефону повідомили, що нардепа «замовили».

Крім того, під час перебування з робочим візитом у Страсбурзі він отримав смс англійською мовою «Ви зробили багато помилок. Негайно йдіть до посольства США». Нардеп також поскаржився, що на інтернет-сайти невідомі виклали його домашню адресу та телефон.

Після цього депутат звернувся з заявою до міліції, але коли міліціонери намагались з’ясувати, де останнім часом нардеп перебуває і в яких подіях бере участь, Шевченко відмовився подавати заяву.

Нагадаємо, 4 лютого 2014 року народний депутат від партії «Свобода» Ігор Мірошниченко пообіцяв, що його політсила створюватиме народні ради в районах Києва, якщо влада не виконає свою обіцянку, і не відновить районні ради міста.

28 січня 2014 року лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок заявив, що дія закону про амністію не поширюватиметься на тих, хто причетний до вбивств, катувань, викрадень людей, а також тих, хто перешкоджав роботі журналістів.

13 січня 2014 року народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Марцінків обіцяв, що міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка буде відправлено у відставку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: