Майдани вже організовують у спальних районах Києва

Читать на русском

Деснянську райдержадміністрацію Києва сьогодні пікетували кілька сотень осіб з вимогою, щоб вона припинила свою діяльність, а її чиновники стали на бік протестувальників.

Про це повідомляє прес-служба партії «Свобода», яка виступила основним організатором акції «Деснянський Майдан».

«Ми вимагаємо, щоб ця районна адміністрація припинила свою діяльність. Усі ті адміністрації є нелегітимними органами. Цих дармоїдів ніхто не обирав, вони призначені згори, це люди, які не мають жодної підтримки серед мешканців міста, серед мешканців району», - заявив голова київської «Свободи», нардеп Андрій Іллєнко.

Він також розповів, що до нього, як до депутата-мажоритарника від Деснянського району, звертаються численні підприємці, які заявляють про тиск на них з боку чиновників РДА.

Учасники пікетування поставили питання про створення в Деснянському районі «народної ради», про формування яких, як відомо, було заявлено в низці регіонів.

В той же час, як повідомляється, ніхто з керівництва РДА не вийшов до мітингувальників.

Нагадаємо, 11 січня 2013 року народний депутат від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко запевнив, що незабаром у столиці буде обрана легітимна Київрада.

2 квітня 2013 року Іллєнко обіцяв, що у випадку відмови Партії регіонів проголосувати за проведення виборів у Києві 2 червня, опозиція силоміць захопить Київраду, але цього не сталося.

«Слово і діло»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: