В КМДА втретє за два місяці обіцяють розрахуватися з «Київпастрансом»

Читать на русском

Київська міська державна адміністрація вже втретє за два місяці (грудень і січень) пообіцяла розрахуватися з працівниками КП «Київпастранс» за боргами по заробітній платі. 

«Якщо раніше ми мали заборгованість за кілька місяців, то сьогодні практично увійшли в графік. Так, до кінця місяця повністю розрахуємося з людьми за грудень», - заявив заступник голови КМДА Михайло Костюк, якого цитує прес-служба міськдержадміністрації.

Костюк додав, що наразі влада знаходить кошти для виплати боргів транспортникам попри політичну кризу, і ситуація з зарплатами працівників «Київпастрансу» є найбільш стабільною за останні півроку.

Зі слів чиновника, частину коштів вдалося акумулювати самому підприємству, частина мобілізована з місцевого бюджету, а, крім того, з держбюджету надходять компенсації за проїзд пільговиків.

Нагадаємо, 23 грудня 2013 року заступник голови КМДА Руслан Крамаренко запевнив, що до кінця минулого року затримана заробітна плата працівникам «Київпастрансу» має буде нарахована, а влада намагатиметься виплатити заборгованість ще до Нового року.

Вже після Нового року стало зрозуміло, що з цим завданням київська влада не впоралася, а інший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко заново пообіцяв, що водіям «Київпастрансу» видадуть зарплату за грудень після 10 січня. Врешті, ця обіцянка також була провалена.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: