У ПР готові домовлятися навіть з «екстремістами» з «Правого сектору»

Читать на русском

Народний депутат від Партії регіонів Олександр Волков вважає, що в переговорному процесі з владою повинні брати участь не тільки лідери опозиційних партій, а й представники різних угруповань, громадських рухів та інші активісти протестів.

«... сьогодні мало проводити переговори з лідерами опозиції. Я вважаю, що сьогодні потрібно йти до тих, хто стоїть на майдані, і слухати саме їх ... Зараз на слуху Дмитро Ярош (один з лідерів об'єднання «Правий сектор»), і я вважаю, що потрібно домовлятися з ним і з усіма іншими, які сьогодні на слуху. Треба слухати, насамперед, народ», - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

Волков додав, що лідери опозиції втрачають довіру на Майдані, так як протестуючі вважають, що опозиціонери вирішують власні проблеми.

«Треба говорити з усіма, хто був присутній на майдані - вони ж теж громадяни нашої держави. Треба дізнатися, чому вони там, які у них пропозиції і потреби, з'ясувати, чого вони хочуть», - зазначив депутат.

Нагадаємо, що раніше представники Партії регіонів неодноразово називали учасників «Правого сектора» та інших рішуче налаштованих протестувальників «екстремістами».

22 січня Микола Азаров заявив, що перші людські жертви, які стали результатом протистояння між протестувальниками та співробітниками спецпідрозділів МВС в центрі Києва - на совісті організаторів та самих учасників заворушень, яких він назвав терористами, екстремістами, бойовиками і бандитами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: