Тимошенко каже, що відставка КМУ – не заслуга ні влади, ні опозиції

Читать на русском

Відставку уряду Миколи Азарова та скасування скандальновідомих «законів 16 січня» не може записати собі в актив ні влада, ні опозиція.

«Те, що сьогодні Микола Азаров подав у відставку та було скасовано частину диктаторських законів, - не є каяттям влади або перемогою опозиції. Це є перший реальний результат боротьби людей, які вийшли на всі майдани України та світу і почали брати владу в свої руки», - зазначається у зверненні Тимошенко, опублікованому на офіційному сайті партії «Батьківщина».

Лідер «Батьківщини» також заявила, що остаточною метою протестуючих має бути повне перезавантаження влади, а всі інші досягнення можна вважали лише проміжними успіхами.  

«Якщо ви зараз зупинитеся, не отримавши повної перемоги, усі жертви, які вже принесені українцями в своїй самовідданій боротьбі, будуть зраджені», - додає Тимошенко.

Нагадаємо, вранці 28 січня прем’єр Микола Азаров попросив Президента Віктора Януковича прийняти його відставку.

Пізніше Президент підписав указ про відставку уряду, але міністри продовжать виконувати свої обов’язки до призначення нового Кабміну. 

Віце-прем'єр Олександр Вілкул висловив підтримку прем'єр-міністру Миколі Азарову і назвав його заяву про відставку мужнім кроком.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: