Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 11 червня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Адміністрації Президента, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

На Маріупольському напрямку поблизу сіл Бердянське та Мирне терористи обстрілювали позиції сил АТО зі 152-мм гармат. Важкі бої тривають у Широкиному. Внаслідок активного застосування мінометів та великокаліберної артилерії, зосередженої бойовиками у прилеглих населених пунктах (Саханці, Безіменному, Дзержинському), Широкине перетворилося на руїни, констатують в Адміністрації Президента.

На Донецькому напрямку найзапекліші бої тривали в районі Донецького аеропорту. Там противник продовжує передислоковувати техніку до лінії зіткнення, активно використовуючи проти сил АТО заборонені 120-мм міномети й 122-мм гармати, розміщені на території летовища й селища Спартак. Крім того, режим тиші було порушено в інших точках вздовж лінії зіткнення: в Мар'їнці, Красногорівці, Старогратівці і поблизу Горлівки.

На Луганському напрямку ситуація не поліпшилась: вчора бойовики зі 152-мм гармат та установок «Град» обстріляли позиції сил АТО в районі Новотошківського. Тривають бої і в районі Трьохізбенки й Сокільників. Не вщухають ворожі обстріли біля Попасної, Золотого, Щастя й Станиці Луганської.

Втрати

Протягом доби, що минула, 2 українських військовослужбовців загинули, ще 13 – отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: