Карта АТО: ситуація на сході України станом на 29 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 29 квітня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Протягом минулої доби обстановка в зоні АТО принципових змін не зазнала. НЗФ активно використовують заборонені види озброєння – лише вчора відбулося 22 ворожих обстріли зі 120-мм мінометів, та ще 5 – зі 122-мм гармат. Також зафіксовано використання танків та роботу снайперів противника. Наші військові мають чим себе захистити, і ефективно ведуть вогонь у відповідь на провокації противника.

На Маріупольському напрямку відбулася серія бойових зіткнень поблизу сел. Павлопіль, а також кілька збройних провокацій бойовиків в районі с. Чермалик. Натомість у с. Широкине вчора не було зафіксовано жодного обстрілу наших позицій.

На Донецькому напрямку бойовики неодноразово порушували режим тиші у районі аеропорту та західних передмість Горлівки. Саме на ці рубежі нашої оборони припадає дві третини усіх збройних провокацій ворога в зоні АТО.

На Луганському напрямку активність бойовиків зросла – в районі м. Щастя відбулася серія перестрілок. Неспокійно і поблизу Бахмутської траси, зокрема неподалік с. Кримське і Сокільники.

Втрати

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 – було поранено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: