Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 18 березня 2015 р. за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Кількість збройних провокацій проти українських військових залишається стабільною. Фактів роботи ворожої артилерії по наших позиціях не зафіксовано, проте були випадки використання бронетехніки НЗФ проти українських бійців, працюють ворожі снайпери. Місцями найбільшого напруження залишаються населені пункти на схід від Маріуполя, район Донецького аеропорту, села поблизу Бахмутської траси.

Ситуація на позиціях бойовиків

Противник продовжує проводити приховане нарощування своїх угруповань поблизу лінії розмежування, активізує розвідку із використанням БПЛА (лише за минулу добу зафіксовано 3 таких епізоди) та радіолокаційну розвідку. З метою поширення панічних настроїв на територіях, що контролюються українською владою, бойовики цілеспрямовано поширюють інформацію про підготовку до наступу на різнихнапрямках,причому дата початку анонсованого нападу постійно переноситься.

Втрати

За минулу добу 1 український військовослужбовець загинув, 5 – було поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: