Експерт назвав кандидата на пост секретаря РНБО

Читать на русском

В стані «холодної війни» для України тема безпеки є першочерговою, тому на чолі Ради національної безпеки повинен бути Володимир Горбулін, який дійсно зможе врегулювати військово-політичну обстановку.

Про це в коментарі для «Слова і Діла» розповів військовий експерт, підполковник Микола Поровський.

«Те, що Петро Порошенко досі не призначив нікого на посаду секретеря РНБО кардинальним чином впливає на швидкість реагування на ті виклики, які йдуть із зони АТО та тієї ситуації, яка склалася сьогодні в країні. Порошенко повинен реагувати оперативно, а не розтягувати на місяці свої домисли, хто ж гідний посади секретаря РНБО. Вважаю, що ненормально вести війну та захищати країну, коли Рада національної безпеки і оборони діє на свій розсуд і живе за своїми правилами», - пояснює підполковник.

«Глава держави повинен розуміти, що тема безпеки сьогодні має перший пріоритет - і з точки зору міжнародної безпеки, і оборонно-промислового комплексу, і боєздатності армії, і думаю найбільш гідною кандидатурою на посаду секретаря РНБО є Володимир Горбулін», - стверджує Поровський.

На його, думку, найближчим часом Порошенко зобов'язаний призначити секретаря РНБО і врегулювати діяльність РНБО, що зараз не працює на належному рівні.

Читайте також: Батальйон «Шахтарськ» тепер поза законом - МВС

Нагадаємо, Володимир Горбулін з 26 червня по серпень 2014 був радником Президента України Петра Порошенка, а згодом його призначили директором Національного інституту стратегічних досліджень.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: