Донецьку ОДА має замінити військова комендатура

Читать на русском

Держадміністрації мають замінити на військові комендатури, а вся влада буде віддана військовим комендантам, яким і стане Олександр Кіхтенко в Донецькому регіоні.

Про це в ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» розповів військовий експерт Ігор Лосєв.

«Кандидатура Олександра Кіхтенка на цю посаду є абсолютно виправдана. Військові дії тривають. Мінські домовленості не діють. Швидше за все, російські війська будуть атакувати Приазов'є, тому вирішувати потрібно буде не мирні питання, а тримати оборону. З цим може впоратися тільки Кіхтенко», - розповідає Лосєв.

Саме тому, за словами експерта, вся влада має бути в руках військових, а для цього потрібно виключити Держадміністрації і створити військові комендатури, комендантами яких і стануть Кіхтенко в Донецьку, а Москаль - в Луганському регіон, стверджує Ігор Лосєв.

Читайте також: Що встиг зробити для Донецької області Сергій Тарута

Нагадаємо, Олександр Кіхтенко з 2001 року був першим заступником командувача Внутрішніми військами України - начальником штабу Внутрішніх військ. У 2005 року став командувачем Внутрішніх військ України, потім став генералом-полковником (березень 2006) і має військове звання «генерал армії», яке присвоєно йому указом Президента України Віктором Ющенком від 23 серпня 2008 року.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: