Скасування реєстрації кандидатом Хорошковського - результат політичних ігор

Читать на русском

Відомий український юрист Руслан Белицький відзначає, що відміна реєстрації Валерія Хорошковського це винятково справа самого екс-глави СБУ і його конкурентів у виборчій кампанії.

Так він прокоментував «Слову і Ділу» вимогу інших кандидатів в народні депутати Мустафи Найема, Сергія Лещенка і Світлани Заліщук відмінити реєстрацію кандидатом у народні депутати від партії «Сильна Україна» Валерія Хорошковського.

«Те, що Хорошковський проживав або не проживав на території України впродовж 5 років, ставить під загрозу лише питання його реєстрації, але список партії Сергія Тігіпка ми побачимо в нинішньому парламенті, незалежно від рішення суду», - стверджує Белицький.

«Може бути, що така заява Мустафи і Лещенко викликана ще й особистими міркуваннями і стосунками з Хорошковським. Хоча, як на мене, це швидше за все політичні ігри» - додав юрист.

Читайте також: Слідом за Оніщенко, ЦВК може відмовити в реєстрації Хорошковському

Нагадаємо, що Валерій Хорошковський 2-й у списку політичної партії «Сильна Україна» на дострокових парламентських виборах 2014 роки. Системою народного контролю «Слово і Діло» зафіксовано 12 обіцянок екс-віце-прем'єр-міністра в уряді Миколи Азарова, 75% з яких виконано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: