У Росії немає виграшного сценарію - військовий експерт

Читать на русском

Михайло Притула, полковник запасу, екс-начальник Управління внутрішньої безпеки МВС України, військовий експерт, вважає, що у Росії немає виграшного сценарію.

Таку думку експерт висловив «Слову і Ділу», коментуючи заплановану на сьогодні зустріч тристоронньої контактної групи у Мінську.

«У Росії немає виграшного сценарію. Її дії — це вже агонія, Росія діє в стилі "треба щось робити"», - стверджує Притула.

Експерт також наголошує на тому, що надсилаючи своїх солдат в Україну, Путін «порушує закони Російської Федерації» і з цієї точки зору «російський народ, певною мірою, є нашим союзником».

Читайте також: У Донецьку відкрито квартируються російські військові - журналіст

«Росіяни влаштовані таким чином, що вони ментально, так би мовити, зав'язані на одну особу. Але як тільки вони розчаровуються в цій особі, як тільки вони усвідомлюють, що вожак їх вивів не туди, вони зривають злість на вожаку», - підкреслив Притула.

Нагадаємо, вчора президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що вимагає в української влади визнання самопроголошених республік на сході України суверенними державами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: