У Донецьку відкрито квартируються російські військові - журналіст

Читать на русском

В Донецьк прибула велика кількість російських солдат, офіцери активно знімають житло в центрі міста.

Про це на свої сторінці у Facebook пише кореспондент російського телеканалу «Дождь» Тимур Олевський, передає «Слово і Діло».

«Як краще написати, думаю, російські війська захопили Донецьк, чи російська армія зайняла Донецьк? Новини такі. Офіцери розквартирувалися, зняли житло в центрі... На кожному кутку патрулі», - повідомляє Олевський.

При цьому, журналіст зауважує, що сам він наразі не у Донецьку, а інформацію отримав від місцевих жителів, яким «немає підстав не довіряти».

Читайте також: Військовий стан для України не є необхідним - військовий експерт

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про часткове виведення із полону терористів сил антитерористичної операції, що потрапили у «котел» під Іловайськом. Надати коридор для виведення солдатів запропонували у самопроголошеній ДНР.

Варто також відзначити, що українська сторона цієї ночі обміняла групу російських десантників, що нібито випадково перетнули український кордон, на 63 українських військових.

Раніше міністр оборони України Валерій Гелетей пообіцяв відреагувати на інший кричущий факт - несанкціоноване проникнення на територію країни так званого «гуманітарного конвою». Ця обіцянка, як і ще 9 зобов'язань очільника Міноборони, наразі чекає на виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: