Військовий стан для України не є необхідним - військовий експерт

Читать на русском

Михайло Притула, полковник запасу, екс-начальник Управління внутрішньої безпеки МВС України, військовий експерт, вважає, що введення військового стану зараз не є необхідним.

Таку думку експерт висловив«Слову і Ділу», коментуючи вчорашнє засідання РНБО.

«Для України зараз введення військового стану не є необхідним. Все, що потрібно робити, ми і так робимо», - стверджуєПритула.

Експерт також наголошує на тому, що Україна повинна усвідомлювати, що захищаючи себе вона, «перш за все, має розраховувати лише на себе».

«Допомога Заходу обмежується лише економічним тиском. Той фінансовий удар, який завдано Росії, він є доволі потужним», - вважає Притула.

Читайте також: Кабмін хоче прийняти закон про скасування позаблокового статусу

І натомість стверджує, що санкції вже почали діяти, а з часом їх дія лише посилиться.

«В Росії є доволі багато людей, які потерпають від санкцій, та не розуміють їхніх причин», - підкреслив екс-начальник Управління внутрішньої безпеки МВС України.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко скликав екстрене засідання РНБО та скасував свій візит у Туреччину у звязку із загостренням ситуації на сході України. Також заступник голови Адміністрації Президента Валерій Чалий вважає, що на військову підтримку НАТО Україні розраховувати не слід.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: