Майдан знесе Путіна так само, як і Януковича – Гриценко

Читать на русском

Кандидат у президенти, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко впевнений, що українці зможуть подолати військову агресію з боку президента Росії Володимира Путіна.

Про це він заявив у телеефірі, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу політика.

«Як Майдан зніс Януковича, так само знесемо й Путіна», – підкреслив кандидат у президенти.

На думку політика, Росія дуже потужна у військовому плані, але в України є достатній потенціал, щоб їй протистояти, в першу чергу, завдяки ентузіазму народу.  

«Народ як ніколи піднесений, тисячі людей по всій країні стоять у чергах до військкоматів, вони готові брати зброю і йти захищати країну. Знаю всі проблеми, які зараз існують у нашої армії, але повірте, в нас є достатній потенціал, який, якщо діяти розумно, можна наростити», – зазначив Гриценко.

Нагадаємо, 17 квітня Гриценко заявив, що Україна може мати нормальні відносини з Росією тільки після того, як Володимир Путін залишить владу.

5 березня Гриценко назвав президента Росії Володимира Путіна неадекватною людиною.

Гриценко обіцяв організувати та забезпечити надійну оборону країни від агресора та створити боєздатну армію в разі обрання його президентом.

Нещодавно проект «Слово і Діло» порівняв передвиборні програми кандидата в президенти Анатолія Гриценка зразка 2010 та 2014 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: