У рф заявили про відбиту атаку безпілотників на Москву і Таганрог

Російські міста сьогодні вночі та вранці зазнали масової атаки дронів. Серед інших, влада заявила, що дрони летіли на Москву і на Таганрог Ростовської області рф. Працювала російська ППО.

Про атаки повідомили мер Москви Сергій Собянін та мер Таганрога Андрій Фатєєв.

Так, у Таганрозі Ростовської області сьогодні вранці мер закликав мешканців спуститися на нижні поверхи або підвал.

«У Таганрозі оголошено загрозу атаки БПЛА. Якщо ви знаходитесь вдома – не підходьте до вікон. Сховайтеся в приміщеннях без вікон із суцільними стінами (коридор, ванна, туалет, комора). Якщо ви знаходитесь на вулиці, спустіться в укриття чи інше безпечне місце», – додав губернатор Ростовської області.

Також про атаку дронів повідомляв мер Москви. Безпілотник, нібито, збила ППО.

«Сьогодні силами ППО в Раменському міському окрузі відбито атаку безпілотника, який летів на Москву. На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події», – заявив Собянін.

Пізніше у Таганрозі було оголошено про відбій атаки БПЛА. Влада заявила, що «повітряні цілі знищені за межами міста. Наслідки на землі уточнюються оперативними службами».

Нагадаємо, вранці в росії також заявили про ще одну атаку безпілотника на НПЗ в Нижегородській області. А в Санкт-Петербурзі сталася сильна пожежа біля ТЕЦ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО