Наєв розповів про зміцнення оборони північного кордону

За минулий тиждень біля кордону з рф на півночі було укладено понад 3,5 тисячі протитанкових мін і прорито 5 тисяч траншей.

Про результати роботи із встановлення оборонних рубежів розповів командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв у Telegram.

За його словами, у Північній операційній зоні щодня тривають роботи з обладнання оборонних рубежів та позицій, мінування місцевості.

Цим займаються Сили оборони та обласні ОВА. Збройні сили обладнують польову фортифікацію, а ОВА облаштують бетонні споруди.

«Все це робиться для того, щоб зміцнити наші оборонні спроможності. Варто зазначити, що на присутній особовий склад усі рубежі підготовлені», – розповів Наєв.

Він додав, що протягом тижня укладено понад 3.5 тисяч протитанкових мін, прорито 4.5 кілометрів протитанкового рову та 5 тисяч траншей. На оборонних позиціях вже встановлено близько 25 бетонних вогневих споруд.

Нагадаємо, українські піхотинці провели навчання біля північного кордону. Також повідомлялося, що на Чернігівщині посилять контроль біля кордону.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО