Ракетний удар по Києву: фото наслідків

Росія вночі 13 грудня завдала ракетного удару по Києву. За попередніми даними, озвученим керівником ОПУ Андрієм Єрмаком, атаку на столицю було здійснено ракетами 48Н6 з комплексу С-400.

Фото наслідків масштабного обстрілу опублікували ЗМІ та правоохоронці.

Сили ППО збили усі десять балістичних ракет, запущених по столиці. Їхні уламки впали у Дарницькому, Дніпровському та Деснянському районах.

Станом на ранок відомо про 53 постраждалих: 36 жінок та 17 чоловіків, з них шість дітей. 20 постраждалих госпіталізовано. Переважна більшість – 34 особи – отримали різані рани тіла. У восьми людей гостра реакція на стрес. В інших: ЗЧМТ, садна, опіки та інші травми.

У Дніпровському районі пошкоджено фасад багатоповерхового будинку, на балконі 6 поверху виникла пожежа. Також у дворі спалахнуло кілька автомобілів.

Уламки ракети також впали на проїжджу частину дороги, через що була пошкоджена водопровідна мережа. Водопостачання у районі вже нормалізоване.

Крім того, у Дніпровському районі 35 приватних будинків залишилися без світла через пошкодження ліній електропередач уламками ракет. Аварійні бригади ДТЕК планують відновити електропостачання до 14:00.

Нагадаємо, вночі 11 грудня росія вдарила по Києву 8 балістичними ракетами. Усі ракети були збиті, їхні уламки впали у Дарницькому та Голосіївському районах столиці.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО