У Держприкордонслужбі розповіли про ситуацію у Тополях, де захисники підняли український прапор

Українські військові контролюють населений пункт Тополі, де напередодні підняли український прапор, але постійно там не перебувають.

Про це повідомив речник Держприкордонної служби Андрій Демченко в етері телемарафону.

Українські військові контролюють населений пункт Тополі в «сірій зоні», де нещодавно встановили прапор, але самі там постійно не перебувають.

«Ворога було відкинуто на цій ділянці, але ситуація залишається там непростою. Населений пункт знаходиться і біля кордону з росією, і на напрямку лінії бойових дій. Постійне перебування українських захисників там досить ускладнене. Наші хлопці постійно контролюють цей напрямок, щоб ворог там не міг закріпитися», – заявив Демченко.

Він зазначив, що прикордонники своїм встановленням прапору нагадали, що це – українська земля, і окупантам робити на ній нічого.

У суботу, 11 листопада, стало відомо, що військовослужбовці прикордонної служби підняли прапор України в селі Тополі на Харківщині.

Як відомо, вчора минув рік, як український прапор повернувся до Херсона і місто звільнилося від російської окупації. Президент Зеленський оприлюднив знакові фото.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО