В ОПУ прокоментували повернення «вагнерівців» на фронт

«Медійний» ефект від повернення найманців «Вагнера» на фронт більший за реальне значення події. Його мета – перекрити новину про успіхи української армії.

Так вважає радник керівника ОПУ Михайло Подоляк.

Він зазначив, що як такої ПВК «Вагнер» не існує після ліквідації Євгена Пригожина та Дмитра Уткіна, а також рейдерства структури Шойгу та Герасимовим.

«Сьогодні є лише колишні бойовики терористичного угруповання, які подалися хто куди: в Африку, цивільно-кримінальне життя регіонів росії – або підписали контракт з МО рф і погодилися зіграти останній акорд, ненадовго заткнувши собою російську діру на Бахмутському напрямку. Тому «медійний» ефект від цієї події більший за її реальне значення. А мета цього лише одна: ненадовго спробувати перекрити новини про звільнення Кліщіївки та Андріївки українською армією та знищення основних боєздатних російських формувань на цьому напрямку», – написав Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні у ЗСУ підтвердили інформацію про те, що найманці ПВК «Вагнер» були помічені на східному фронті. Але йдеться про залишки формування – близько 500 осіб.

Раніше повідомлялося, що в росії було створено нову приватну військову компанію, щоб переманити туди найманців «Вагнера».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО