Наєв розповів, як військові зміцнюють північний кордон

На ділянці кордону у Рівненській області збільшено кількість спостережних постів, створено нові опорні позиції, закладено міни.

Про це розповів командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Facebook у п'ятницю, 11 серпня. Він перевірив оборону українських військ на північних рубежах, а саме у Рівненській області.

«На ділянці кордону на території Рівненської області збільшено кількість спостережних постів, утворено нові опорні позиції, відрито більше 15-ти нових опорних позицій, укладено десятки тисяч мін і серед них не менше 20 відсотків – це протипіхотні міни в керованому варіанті», - повідомив Наєв.

Під час перебування на позиціях командувач поспілкувався з командирами та підлеглими.

«Ми намітили, що ще додатково необхідно зробити, а також, яку конкретну допомогу бійцям необхідно надати для того, щоб зміцнити позиції та підвищити ефективність наших оборонних спроможностей», - додав командувач.

За словами Наєва, на цьому напрямі зараз немає ознак того, що росіяни готуються до наступної наземної операції. Але загроза може виникнути будь-коли.

Нагадаємо, раніше Наєв повідомляв, що у двох областях помічені спроби проникнення російських ДРГ. Також він розповідав, на якому напрямку посилюють ППО.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО