«Терор нас не злякає»: Зеленський прокоментував ранкові обстріли Херсона та Кривого Рогу

Президент Володимир Зеленський, коментуючи ранкові обстріли Херсона та Кривого Рогу, констатував, що останніми днями росія вперто б'є по центрах міст, обстрілюючи цивільні об'єкти, але цей терор не злякає і не зламає українців.

Він написав про це у соцмережах.

«Ранок понеділка. Регіони України під обстрілами окупантів, які продовжують тероризувати мирні міста і людей. Кривий Ріг, Херсон. Влучання в житлові будинки, навчальний корпус університету, перехрестя. На жаль, є загиблі й поранені. Під завалами можуть бути люди. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких через російський терор», – написав Зеленський.

Він повідомив, що вже спілкувався з МВС та СБУ, а заступник керівника ОПУ з регіональної політики Олексій Кулеба та голови ОВА займаються ситуацією.

«Останні дні ворог уперто б’є по містах, по центрах міст. Обстрілює цивільні об'єкти й житло. Але цей терор нас не злякає і не зламає. Працюємо й рятуємо наших людей», – додав президент.

Нагадаємо, цього ранку росіяни вдарили двома ракетами по Кривому Рогу, влучивши у житловий будинок та навчальний заклад. Поки що відомо про одного загиблого та 10 поранених.

Крім того, окупанти із «Градів» обстріляли Херсон. Загинув працівник комунального підприємства.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО