Повстанці взяли у полон російських вояків та викликали губернатора Бєлгородщини на переговори

Російський добровольчий корпус і легіон «Свобода росії» полонили російських бійців та визвали губернатора Бєлгородщини на переговори.

Про це йдеться у Telegram-каналі легіону «Свобода росії».

У неділю, 4 червня, стало відомо, що легіон «Свобода росії» й «Російський добровольчий корпус» запропонували губернатору Бєлгородської області В'ячеславу Гладкову провести переговори в обмін на двох російських полонених.

«Пане Гладков! Сьогодні велике православне свято, Трійця. Як жест доброї волі, про які так часто говорять в уряді рф, ми готові віддати вам цих полонених, простих російських солдатів, за можливість поспілкуватися з вами особисто, обговорити поточну ситуацію в регіоні та, головне, поговорити про його майбутнє і майбутнє росії загалом», – заявили бійці добровольчого корпусу у відео.

Губернатору дали час до 17:00. Перемовини мають відбутися храмі в Новій Таволжанці.

«Приїжджайте на машині швидкої допомоги особисто, у супроводі водія, без зброї. Я прийду особисто з представником ЛСР і полоненими», – заявив командир «Російського добровольчого корпусу».

Російські повстанці у неділю, 4 червня, заявили, що зайшли до передмістя Шебекіно Бєлгородської області.

Відомо, що російська влада у терміновому порядку перекинула підрозділи спецпризначенців у Бєлгородську область для боротьби з партизанами.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО