Окупанти розпочали провокацію із хімічною зброєю у Запорізькій області – розвідка

Російські окупанти могли застосувати хімічну зброю на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Про це повідомляє українська розвідка.

Росіяни почали втілювати провокацію з метою зриву контрнаступальних дій українських воїнів. Проте реальними жертвами хімічної зброї стануть солдати окупаційної армії, оскільки сліди ураження на їхніх тілах росія планує використати в якості фейкових звинувачень проти України.

У розвідці наголошують, що Сили безпеки та оборони України під час бойових дій з російськими військами використовують лише конвенційні засоби, а чергові постановки терористів не здатні вплинути на подальший перебіг подій на фронті.

Розвідники перехопили розмову російського солдата, яка відбулася сьогодні о 12:15, у якій він попереджає про «можливе викидання хімічної зброї з коптерів». Та вже через пів години, один з військових пожалівся на скидання снарядів з можливо хімічним вмістом.

Нагадаємо, у п’ятницю, 26 травня, Головне управління розвідки повідомило, що російські окупанти готують масштабну провокацію з імітації аварії на Запорізькій атомній електростанції.

Відзначимо, що росіяни вже неодноразово використовували схожу тактику. На початку квітня вони заявляли про нібито підготовку хімічної атаки на Сумську область.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО