У росії заявили про нібито підготовку хімічної атаки на Сумську область

Читать на русском
У Міноборони росії заявили про нібито підготовку хімічної атаки по Сумській області. У провокаціях росіяни звинувачують ЗСУ.
Shutterstock

У Міноборони росії заявили про нібито підготовку хімічної атаки по Сумській області. У провокаціях росіяни звинувачують ЗСУ.

Про це йдеться у Telegram-каналі Міноборони рф.

У кремлі «анонсували» хімічну атаку на Сумську область. Окупанти заявили, що провокації із забороненою зброєю готують українські військові. Вони стверджують, що ЗСУ нібито планує інсценувати провокацію-обстріл із застосуванням отруйних речовин, щоб потім «звинуватити у злочині росію на трибуні Радбезу ООН й задокументувати застосування російськими збройними силами хімічної зброї».

«Для її реалізації протягом останніх двох тижнів у населеному пункті Охтирка Сумської області нібито підготовлено ділянку «передового рубежу оборони ЗСУ на лінії бойового зіткнення з російськими військами», – йдеться у заяві Міноборони.

Нагадаємо, російська окупаційна армія продовжує тероризувати мешканців тимчасово окупованих територій півдня України і наражати їх на небезпеку. У Новій Каховці загарбники закопують на перехрестях бочки з невідомим вмістом.

Нещодавно також стало відомо, що росіяни використали проти українських воїнів на Донбасі боєприпас із забороненою хімічною речовиною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: