Ворог слабшає: Сирський розповів про ситуацію в Бахмуті

Попри відчайдушні атаки російських терористів, місто-фортеця Бахмут залишається під контролем України. Ворог слабшає і втрачає в боротьбі за місто сили.

Про це повідомив командувач Сухопутними військами ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський у своєму Telegram.

Генерал розповів, що постійно перебуває на зв'язку з підрозділами ЗСУ, які виконують завдання в найгарячіших точках на лінії фронту.

«Зустрівся з солдатами та командирами, що зруйнували міф про непереможність «вагнерівців» і російських десантників. Ворог слабшає і намагається прикрити свої провали новими та новими фейками про взяття Бахмута. Але правда в тому, що вдала робота Збройних сил України спростовує всі старання російських пропагандистів» – повідомив він.

За словами Сирського, зараз кожен український воїн на своїй ділянці фронту все, що потрібно для руху вперед всієї української армії.

«Ми їх здолаємо. Тому що це наша земля. А Бахмут – це Україна» - резюмував він.

Нагадаємо, Бахмут, Авдіївка та Мар'їнка залишаються в епіцентрі бойових дій. Загалом, російські війська зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках – було відбито понад 70 атак.

Хоча терористи з «ПВК Вагнера» заявляли про нібито захоплення міста, ЗСУ спростували їхню заяву. Російські війська дуже далекі від захоплення Бахмута, бої йдуть навколо будівлі адміністрації міста, від якої залишився тільки фундамент.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО