САП скерувала до суду справу нардепки «Слуг народу» Шол

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно народної депутатки від фракції «Слуги народу» Маргарити Шол.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«Прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт стосовно чинного народного депутата, яка майже місяць переховувалась від органу досудового розслідування», – інформує прокуратура.

У самому повідомленні не вказується прізвище нардепки, проте, за інформацією «Слово і діло», йдеться саме про Маргариту Шол. Її раніше оголошували в розшук детективи Національного антикорупційного бюро через ігнорування викликів органу. 16 січня вона з'явилася до приміщення НАБУ.

У Національному бюро нагадали, що членкиня парламенту не вказала у декларації за 2020 рік відомості про оренду квартири на Печерську в Києві, вартість якої становить близько 5 млн грн.

Нагадаємо, детективи НАБУ разом із прокурорами САП повідомили про підозру двом народним депутатам. За інформацією «Слово і діло», йшлося про нардепок Маргариту Шол та Ірину Констанкевич.

Слідством, яке розпочато за матеріалами НАЗК, встановлено, що у декларації за 2020 рік нардепи не вказали квартири вартістю близько 2,5 млн грн та 5 млн грн відповідно, які вони орендували протягом 2020 – 2021 років для проживання у Києві

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО