Донеччина є суцільною гарячою точкою: які громади постраждали від обстрілів минулої доби

На Донеччині минулої доби, 28 жовтня, російські війська обстріляли Авдіївку, Очеретинську, Лиманську, Мар'їнську громади.

Про це в Telegram повідомив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Він зазначив, що найбільшу активність цієї ночі росіяни виявили на Донецькому напрямку. Відомо, що в Донецькій області найбільше постраждала Авдіївка, яка зазнала численних обстрілів по старій та центральній частині міста. Інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань наразі ще уточнюють. Крім цього, в Очеретинській громаді були обстріли в районі Водяного, Невельського і Первомайського. Зауважують, що в останньому пошкоджено щонайменше два будинки.

Росіяни також стріляли по околицях Мар'їнської громади, там обійшлося без жертв. На Лисичанському напрямку знову відбувалися масовані обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді.

«Донецька область – це одна суцільна гаряча точка. Залишатися тут – небезпечно», – наголосив Кириленко.

Нагадаємо, російські окупанти за минулу добу обстріляли три райони Харківської області, у Куп'янському – відомо про трьох поранених.

Крім цього, сьогодні вночі обстрілювали Дніпропетровську область, зруйновано житлові будинки, магазини, підприємства, газопровід та електромережі, є поранений.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО