ЗСУ відбили атаку росіян на Херсонщині, знищено майже 20 окупантів

Українські захисники продовжують нищити ворога на південнобузькому напрямку. Протягом доби 28 вересня російські окупанти знову зазнали втрат.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Зазначається, що ворог намагався атакувати та покращити тактичне положення у напрямку Безіменного від Чкалового. Однак ЗСУ відбили, тому росіянам довелося відступити з втратами.

Протягом бойового дня українська авіація завдала 6 ударів по живій силі загарбників, зброї, техніці та ворожих позиціях ППО. Українські ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 220 вогневих завдань.

Зокрема, вогнем накрили райони зосередження сил та засобів у Чарівному, Олешках та Херсоні, а також по двох станціях радіоелектронної боротьби у Бериславському районі. Також контрольний удар завдали по мосту у Новій Каховці.

Всього українські бійці ліквідували 18 російських окупантів. 2 танки та 6 одиниць іншої броньованої та автомобільної техніки.

Нагадаємо, ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони завдали ударів по районам зосередження озброєння та техніки в Херсоні та знищили склад боєприпасів у Новоолександрівській громаді Херсонської області.

Також українські військові захопили рідкісну російську командно-штабну машину Р-145БМА.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО