На півдні ЗСУ знищили штурмовик Су-25, 5 складів ворога та понад 40 окупантів

Протягом бойового дня 25 вересня українські захисники продовжили завдавати ударів по російським окупантам. Знову була знищена жива сила ворога, техніка та склади.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Авіація ЗСУ нанесла 9 ударів, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 310 вогневих завдань. Захисники відпрацювали по зосередженню ворожого озброєння та техніки у Бериславському район, посилили вогневий контроль Антонівського мосту та зробили неможливим використання альтернативного руху на переправі у районі Нової Каховки.

Також у Бериславському районі Херсонської області бійці зенітної ракетної бригади збили російський штурмовик Су-25. Окупанти відправили гелікоптер Мі-8 для порятунку пілота, однак його також вдалося «приземлити».

Українські військові знищили у Безіменному, Тернових Подах, в Калинівці та на Кінбурнській Косі 5 російських складів з боєприпасами.

Крім того, ЗСУ знищили на півдні 43 загарбника, 3 танки, 1 САУ та 9 одиниць авто-бронетехніки.

«Загроза ракетних ударів та запуску дронів-камікадзе залишається актуальною і з моря, і з повітря, і з тимчасово окупованого суходолу. Ворог не припиняє практики підступних обстрілів мирних населених пунктів в тилових районах, тож дії за сигналами тривоги мають бути чіткими і швидкими», – наголосили у повідомленні.

Нагадаємо, українські морпіхи 24 вересня знищили склад з автомобільною бронетехнікою окупантів, дві гармати та гаубицю ворога.

Також 24 вересня ЗСУ вразили три пункти управління росіян вздовж лінії фронту. Завдали удару по місцю розташування Росгвардії у Херсоні та подавили один з опорних пунктів противника в районі Давидового Броду. Всього за бойовий день ворог втратив 57 солдатів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО