Зеленський натякнув на точковий контрнаступ на різних напрямках

Президент України Володимир Зеленський натякнув, що Збройні сили проводять контрнаступ не лише на херсонському, але й на інших напрямках.

Про це він розповів в інтерв'ю на каналі ABC.

На запитання журналіста, чому українські військові вирішили розпочати контрнаступ у Херсонській області саме зараз, Зеленський відповів: «Я не скажу, що це лише контрнаступ на Херсонщині... Є напрям чи напрямки — у множині — і ми маємо рухатися вперед».

На прохання уточнити, що контрнаступ на Херсонщині не єдиний, що відбувається в Україні, Зеленський сказав, що «не може обговорювати деталі будь-яких військових дій» і хоче, «щоб противник отримав від нас кілька сюрпризів».

Зеленський додав, що українці не поступляться жодними територіями і деокупація – лише питання часу, хоч і складне завдання.

Нагадаємо, що російська армія на півдні України зазнає втрат та потроху перемелюється. Тільки перші чотири дні обійшлися окупантам в мінімум півтори тисячі одиниць особового складу вбитими та пораненими.

Раніше повідомляли, що український контрнаступ просувається на півдні та сході. Українські військові просуваються за кількома напрямками у західній частині Херсонської області та захопили територію за річкою Сіверський Донець у Донецькій області.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО